Köpa grymma hörlurar online

Med onlinehandel kan du hitta några av de bästa, såväl som sämsta, liksom stilrena såväl som humoristiska hörlurarna som går att hitta i världen. Kort sagt finns alla slags hörlurar du kan tänka dig. Vi vill i denna artikel guida dig igenom några av de bästa, alternativt mest konstiga hörlurarna som finns online och som definitivt får dig att sticka ut ur mängden. Samtidigt ska ingen av våra omnämnda hörlurar vara av ”sämre” kvalitet även om det rör sig om udda modeller, så underförstått är att alla dessa hörlurar ska hålla hög kvalitet i ljud, prestanda och hållbarhet.

Snygga och stilrena hörlurar

Några av årets snyggaste hörlurar är de trådlösa och det går inte att sticka under stol med att dessa hörlurar är iögonfallande och stilrena på alla sätt och vis. Ta till exempel de bekväma och snygga trådlösa hörlurarna på onlinehandeln eStore vid namn S55 som även kan hantera telefonsamtal, och har en inbyggd mikrofon.

Mpow 059

Dessa hörlurar drar uppmärksamheten till sig, samtidigt som de är prisvärda och de kommer även med 3,5 mm sladd utifall batteritiden på 18 timmar skulle sina. Då får du gå ”old school” igen med sladden i högsta hugg! Vidare är den lätt att ta med sig och hopfällbar, vilket gör att den tar lite plats.

Beats Solo3 Wireless

Ungdomar – se hit! Dessa hörlurar är perfekta stilsymboler för unga tjejer och killar som vill se snygga ut på Instagram och Snapchat! Hörlurarna kommer i metalliskt gyllenfärgade, guldrosa eller silvrigt utförande. De är optimerade för att kombinera utseende med funktionalitet och passar bäst ihop med iphone.

Sony WH-XB900N blåtand med brusreducering

Dessa hörlurar både ser snygga ut men sett till priset är de också bland Sonys bästa i prestanda och ljudkvalitet. Fulladdat ger de hela 30 timmars batteritid och de är optimerade för användning med Google Assistant såväl som Alexa som gör att du med smarta funktioner kan kontrollera dina hörlurar röststyrt, såsom att höja eller sänka volymen, stoppa eller byta spår.

Roliga och udda hörlurar

Nu när vi tittat på de snyggare modellerna av hörlurar är det på tiden att vi även gör rättvisa till de mer udda och lustiga hörlurarna. I alla tider och samhällen har det alltid funnits udda personer som till sin vardag behövt matchande accessoarer som speglar deras excentriska personligheter, så även med hörlurar.

Koss Porta Pro

Dessa retro-hörlurar från Koss kan få vem som helst att vända på huvudet och undra vad de just sett. Hörlurarna kom ut först 1984 och har haft sin tidlösa stil ända fram till idag. Alla nya teknologier har stegrat förbi dessa hörlurar som tycks blivit frusna i tiden då filmen ”Tillbaka till Framtiden” var på allas läppar. Ändock är dess utmärkta ljudkvalitet och komfort inte att klaga på.

DIESEL MONSTER Diesel Vektr

Som namnet låter är dessa ett par monster-hörlurar som till skillnad från Koss-hörlurarna ser ut att ha blivit hitskickade med en tidskapsel från framtiden. Unik Italiensk triangulär design och hopfällbar teknik ger en utomjordisk känsla tillika en teknisk excellens. Hörlurarna kan kontrolleras med rösten och de kommer med en skyddande väska inkluderad.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>