Hörlurar som tål vatten

Hur många gånger har man inte simmat längs med rörelserna i vattnet och känt att livet är ganska behagligt trots allt? Hur många gånger har man inte känt att musik skulle förhöja den livskänslan ytterligare? Hörlurar som tål vatten är lösningen på det. Enligt bedriven forskning har musik en positiv effekt på fysisk aktivitet. Musiken inverkar på vår träningsupplevelse i form av att träningen känns lättare samtidigt som vi tränar hårdare. De medryckande låtarna skapar en känsla av upprymdhet, som omvandlas till energi i den fysiska aktiviteten.

Svettiga träningspass skadar traditionella hörlurar

 

Vattentäta hörlurar lämpar sig inte bara i korallblått hav vid resor till städer och stränder i fjärran. Utan även i regn, i den lokala simbassängen, eller på det där ansträngande gympapasset där kroppen blir täckt av svett. Många människor har för vana att lyssna på musik i vanliga hörlurar när de tränar, men utdunstningen av svett försämrar och förstör inte sällan ljudkvalitén. Det slutar med ett par obrukbara hörlurar där ens favoritlåt har tystnat. Man får byta från märke till märke, men inget tycks duga. Intresset för hörlurar som tål vatten kommer troligtvis att öka markant. Vattentäta hörlurar motstår ofta vattendjup på hela 3 meter, så under ett svettigt träningspass behöver man knappast oroa sig för skadepåverkan längre.

Vattentäta hörlurar är en uppfinningsrik idé

Det är beundransvärt hur människors visdomar omvandlas till uppfinningsrika produkter som den enskilda individen har stor nytta av. Att en marknadssatsning kan gå från en idé, till att man kanske tar ett företagslån för produktutveckling, till att ens produkt plötsligt deltar i konkurrensen på marknaden och används av andra människor i vardagen. Just hörlurar som tål vatten är en dröm för inte minst simmare och löpare som springer i regn och rusk. Hörlurarna har en övergripande funktion och kvalitet som sträcker sig bortom vanliga hörlurars tillämpning. De har ett unikt tvåkammarsystem som förhindrar att vatten kommer in i hörlurarna. Om det mot förmodan skulle hända, skapar den andra kammaren en luftväg mellan ljudet och örat. På så sätt kommer inte musiken att tystna i första taget.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>