Apples nya hörlurar

Apple är ett av världens största IT-företag och kommer ofta med nya versioner av sina produkter. Någon gång på hösten varje år brukar en ny generation av iPhone dyka upp på marknaden. Detta är något som det pratas om under lång tid innan och ryktena är många. Apple är kända för att uppdatera programvaran och även för att de gör om formen på något omvälvande sätt. När iPhone 7 släpptes blev snacket snabbt negativt. Många köpare klagar på problem med hörlurarna, det är nämligen så att det gamla vanliga hörlursuttaget inte finns kvar längre.

Nya smarta funktioner

Det är nog många som känner till Apples affärsfilosofi, inte minst eftersom den numera framlidna grundaren Steve Jobs var en utåtriktad person som gärna pratade om sina visioner vid offentliga framträdanden. Om du själv har lite koll på Apples produkter vet du att företaget ofta försöker göra dem så smidiga som möjligt. Alla företag arbetar med produktutveckling, både när det gäller tekniska apparater, billiga sängar och annat som en människa kan tänkas behöva. Apples nya hörlurar till iPhone 7 är ett sådant exempel. Många har förfärats över hur Apple nu har plockat bort sladdarna och samtidigt tagit bort uttaget för hörlurar. Hur ska man undvika att slarva bort de små lurarna och hur ska man kunna lyssna på musik med andra hörlurar än Apples egna? Vad många inte vet är att Apple skickar med en adapter när du köper en iPhone 7. Dgör att du kan koppla ihop hörlurarna med sladd via laddningsuttaget som fortfarande finns kvar.

Våga testa nya saker

iphone7Initialt har Apples nya hörlurar till iPhone 7 fått mycket kritik. Apple själva hävdar att sladdar tillhör det förgångna och att människor kan lära sig att hålla koll på sina lurar, även om de är små. Naturligtvis är Apples nya hörlurar recenserade av både teknikproffs och av vanliga människor som vill uttrycka sin åsikt över den nya versionen. De nya små hörlurarna kallas för AirBuds och de har både fått ris och ros. Apple har i själva verket gett användaren ett val – antingen kan du använda hörlurarna som vanligt via adaptern i laddarkontakten, eller så kan du sätta in dina nya små AirBuds direkt i öronen. Ända sedan Apple började göra tekniska innovationer har alla deras produkter tagits emot med stor nyfikenhet och ibland viss skepsis. Kanske är det på samma sätt nu – människor är inte vana men om man är beredd att prova något nytt kanske man upptäcker att man tycker om det.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>